Vtwonen stylist Marianne Luning

Vtwonen stylist Marianne Luning

Wie is Marianne Luning?

Marianne is stylist bij vtwonen. Je kunt haar onder andere kennen van het programma ‘Weer verliefd op je huis’. Haar doel is om mensen blij te maken met haar werk, ze doet dan ook maar al te graag de mooiste vtwonen metamorfoses. Zelf houdt ze vooral van een basic stijl, vriendelijk en simpel maar wel met een knipoog.

Interieurstylist inhuren?

Klik hier en vind een interieurstylist die in dezelfde stijl werkt als Marianne Luning

Inmiddels zit ze al ruim 28 jaar in het styling- en interieurdesign vak. Hoe ze dat volhoudt? Een goed werkend team is heel belangrijk voor haar. Een klus is volgens haar geslaagd wanneer zij er een goed gevoel bij heeft en wanneer anderen daardoor geïnspireerd raken en met nieuwe ideeën komen.

Marianne Luning Wiki:

  • Waar heeft Marianne gestudeerd?

Marianne heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

  • Is Marianne nog werkzaam bij vtwonen?

Jazeker! Je kunt haar nog steeds zien in de afleveringen van vtwonen die op sbs6 te zien zijn.

  • Hoe kan ik een afspraak maken met Marianne?

Helaas is het niet mogelijk een afspraak te maken om Marianne in te huren. Dit komt omdat ze het te druk heeft met het vtwonen programma.

  • Kan ik haar volgen op Social Media?

Ja, ook dat kan. Ze is actief op Facebook, Instragram, Twitter, Pinterest en Linkedin!

  • Wat is haar woonplaats?

Marianne Luning komt uit Hilversum maar woont tegenwoordig in Amsterdam.

  • Wat is de leeftijd van Marianne Luning?

Marianne is geboren op 30 april 1963.

Kledingstijl van Marianne Luning

Marianne geeft aan van tijdloze kleding te houden maar wel kleding die op de juiste manier gemaakt is. Dus niet gemaakt door kinderen of door middel van uitbuiting. Ook vindt ze het belangrijk dat ze het over vijf jaar nog steeds zou willen dragen. Haar kledingstijl is daarnaast vrij basic, al dan niet met kleurige accessoires die eruit springen.

Vakantiehuisje Marianne Luning

Marianne Luning vakantiehuisje

Marianne heeft een houten vakantiehuisje van 35 vierkante meter in Waterland, vlakbij Amsterdam waar ze compleet gelukkig kan zijn. Ze kan vanuit haar bedstee de zon op zien komen, een heerlijk vuurtje maken in de tuin en raakt in haar vakantiehuis niet afgeleid van de televisie, want die staat daar niet. Ze was één van de velen die het huisje destijds ging bekijken maar iedereen haakte af omdat er een uitgeleefde caravan in de tuin stond. Hier had jarenlang een junk in gewoond, wat je kon zien én ruiken. Maar dit hield haar zeker niet tegen! Ze heet eigenhandig alles schoon gemaakt in de caravan en heeft hem daarna zelf ook nog lang gebruikt totdat hij bijna van ellende uit elkaar viel. Tegen die tijd had ze zelf ook genoeg gespaard om het vakantiehuis om te toveren tot haar droomhuis en de steiger aan te pakken.

In en om het huis

interieuradvies resultaat Marianne Luning

Je zou denken dat je in een vakantiehuis bent om tot rust te komen maar dit lukt niet altijd. Vooral de tuin vergt veel onderhoud. Het is heerlijk om aan het water te zitten maar het riet dat er bij staat groeit hartstikke snel. Daarnaast moet het gras regelmatig gemaaid worden, het onkruid gewied, de wilgen geknot en de rozen gesnoeid.

Wat betreft het eten heeft ze niet heel veel keus. Er is geen gasfornuis aanwezig dus de barbecue is haar beste vriend. Normaal gesproken eet ze lang niet elke dag vlees maar wanneer de barbecue aan staat wel. Lekker met een stokbrood erbij en een goede salade. Daarnaast natuurlijk ook nog een aantal gegrilde groenten en zelfgemaakte sauzen, marinades en currypasta’s. En of dit nou alleen voor haar is, of met een aantal vrienden dat maakt haar niet uit.

Haar favoriete plek rondom het huis is, naast de tuin waar alles altijd in beweging is, de steiger. Het liefst gaat ze daar op de punt zitten samen met haar hond Yogi, waar ze kan genieten van de zonsopkomst- en ondergang en waar haar hoofd vol zit met rust en stilte.

Vtwonen stylist Marianne inhuren?

Marianne werkt jammer genoeg exclusief voor Sanoma Media voor het tv-programma van vtwonen en het blad van vtwonen. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieve interieurstylisten die soort gelijk werken.

Interieurstylist inhuren?

Klik hier en vind een interieurstylist die in dezelfde stijl werkt als Marianne Luning

Redactie - jouwurl.nl

11 reacties

Ingrid Schikker Geplaatst op12:12 pm - november 7, 2019

Hallo marianne, je had 27 oktober een witte trui aan met de tekst Next. Waar is deze te koop?

Nicoline van Hoorn Geplaatst op12:01 pm - november 25, 2019

Misschien een vreemde vraag, maar zou Marianne kunnen laten weten van welk merk de petrol/zeegroene trui is die ze aanheeft bij de uitzending van VTWonen d.d. 25 november jl. (seizoen 10, aflevering 11)

Nicoline Geplaatst op6:51 pm - november 25, 2019

L.s.,

Heb de trui (al) gevonden: Humanoid.

Met vriendelijke groet,
Nicoline

Cobi Beumer Geplaatst op9:26 am - februari 27, 2020

Hoi Marianne,
Even een vraagje. Wat doe jij in je mooie krullende haar. De krullen blijven zo mooi en glanzend. Volgens mij heeft het ooit gestaan in de v.t wonen?

Mets Geplaatst op9:05 am - maart 2, 2020

Hallo Marianne,

Weer verliefd op je huis van 1 maart 2020, Marianne u had daar een mooie bril op, mag ik vragen welk merk montuur dat is?, alvast bedankt, Mets

Ruby Kamerling Geplaatst op4:21 pm - maart 7, 2020

Hallo Marianne,

In de aflevering met Sadaf en Saman, had je een hele leuke jurk aan met een gouden v-hals.Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

Alvast bedankt,
Ruby

mavis fernand Geplaatst op9:41 am - april 18, 2020

Dag Marianne
Lees dat ik jouw niet mag inhuren, Ik heb een leuk huis in het buitenland die ik helemaal heb gerenoveerd en binnenkort zal ik daar gaan wonen. Ik had graag dat je meekon om mijn huis in te richten. Is het niet mogelijk dat je mij toch helpt met de inrichting en of vt wonen voor een keer een programma maakt voor het inrichten van een woning in het buitenland?

Hanan b Geplaatst op6:45 pm - mei 30, 2020

Beste Marianne,
In aflevering 6 seizoen 11 (woning van Inge en Aart Jan in Zwolle) draag je een hele grote ronde zwarte bril. Ben daar ontzettend verliefd op geworden🥰. Mag ik vragen van welk merk de bril is. Het zou me heel blij maken. Alvast bedankt!

Groetjes,
Hanan

bursa escort Geplaatst op9:02 pm - maart 1, 2021

Haha jij bent echt groot Gorgelfan zo te zien, superleuk! Ik heb tot nu toe alleen het eerste boek gelezen en deze ook meteen cadeau gedaan aan mijn neefje. Bij het tweede deel wachtte ik nog op het luisterboek, maar volgens mij is die onlangs verschenen.. vind het met de stem van Jochem Myjer stiekem extra leuk. Zulema Jody Kassia

Manita de Laat Geplaatst op10:56 pm - december 8, 2021

Hallo Marianne Ik heb gistereavond 08-12-2021 gekeken wat heb je dat weer mooi gedaan , toppie. Nu is mijn vraag over oa de eettafel, hoe maak je een meubel in de kleur die daar is gebruikt?
Mvg Manita

Meriam straver Geplaatst op7:47 pm - oktober 23, 2022

Dag marianne,
Wat n prachtig pak heb je aan.
Uitzending 23 oktober.
Ben heel benieuwd.
Groetjes meriam

Geef een reactie